Kurs för föräldrar

Kurs för föräldrar

     

Läs mer Kopnubtn_small

 • Vill du bli en mer närvarande förälder?
 • Vill du få en bättre och mer kärleksfull relation till dina barn?
 • Vill du minska stressen och få balans i livet?

 

Medveten närvaro ger mindre stress

Är din vardag fylld av måsten, borden, tidspress och stress? Känns det som om dygnet borde ha mer än 24 timmar och egen tid är en ovanlig lyxvara, samtidigt som du försöker leva upp till din inre bild av “den perfekta föräldern”?

Vi älskar våra barn och vill alltid ge dem det bästa. Men det bästa vi kan ge dem, det vill säga vår tid och odelade uppmärksamhet, har i dagens samhälle blivit en sällsynt bristvara. Vi är så upptagna med att springa genom livet, att livet riskerar att springa oss obemärkt förbi.


En djupare och mer innerlig relation

I vår kurs, Mindfulness för föräldrar, lär du dig att förhålla dig till livet på ett nytt sätt. Genom att fokusera på din relation med barnet/barnen, visar vi hur du kan stanna upp och bli mer närvarande i vardagen. Vägen till en fördjupad relation, går via övningar i aktivt lyssnande, förståelse, medveten närvaro och självklart innerliga ömhetsbetygelser, inte multitasking eller läxläsning kombinerat med matlagning. När det gäller relationer är mer inte alltid bättre.


Jag ser inte skogen för alla träd...”


Kursens mål är att röja i relationsdjungeln, släppa in lite mer ljus och trampa upp nya stigar. Du får verktyg som hjälper dig att undvika de värsta snåren, (där man ofta fastnar av gammal vana) och en metod för att hitta nya vägar. Vägar som leder framåt och som kanske inte ens var synliga tidigare. Så, stäng av autopiloten och gör ditt livs härligaste förändring.


Vänder sig till föräldrar med barn i alla åldrar. Eftersom en hel del övningar görs i barnens närvaro, är det dock lättast om de fortfarande bor hemma. Fungerar både som nybörjarkurs och fortsättningskurs.

 

 

 

Foeraeldrar_och_barn_mindfulness_
 • När som helst
 • Var som helst
 • Hur som helst
Onlinekurs i mindfulness, helt på dina villkor. Inga tider att passa, du kan vara var du vill. Övningarna är snabba, enkla, nedladdningsbara och smartphonevänliga. Du kan göra dem medan du pendlar till jobbet, på stranden under semestern eller enligt ett fast schema - det är upp till dig!

Unik svensk, interaktiv onlinekurs med:

 • övningar varje dag
 • pedagogiska instruktioner
 • ljudfiler
 • tips
 • privat loggbok/dagbok (visste du att skrivandet i sig, har en läkande effekt)
 • forum (dela med dig och ta del av andras tankar och erfarenheter)

Effekt: närmare relation till ditt barn, personlig utveckling, medveten närvaro, mindre stress, ett liv i balans, ökad självinsikt, större öppenhet, högre acceptans och bättre livskvalitet

OBS! Du börjar av pedagogiska skäl alltid din kurs närmast kommande måndag.
Tidsåtgång: 5-10 minuter (ibland upp till 30), 1- 2 gånger per dag.

Kurs för föräldrar

     

Läs mer Kopnubtn_small
Instructions
Gör så här
Step1

Välj kurs

Step2

Registrera dig

Step3

Säker betalning med Paypal